Tyylikkäänä hotellilomalle Sofia Belorfin jalanjäljissä – luksusta lomaan Hugo Bossin tuotteilla

Seiska uutisoi näyttävästi vuoden 2021 alkupuolella, että Sofia Belorf asuu helsinkiläisessä luksushotellissa. Tätä ennen hän oli jo ehtinyt etsiä itselleen ja Bambi-koiralleen uutta kotia ja haaveilla Sinkkuelämää-sarjan tunnelmista. Mistä oikein on kyse ja kuinka tavallinen tallaaja voisi viettää hotellilomaa Sofian jalanjäljissä?

Sofia Belorfin jalanjäljissä

Sofia Belorfin kerrotaan muuttaneen hotelliin. Sofian lisäksi hotellissa majoittuu hänen Bambi-koiransa, jota Sofian on nähty ulkoiluttavan jopa 20-asteen pakkasessa. Maksu hoituu hotellia markkinoimalla ja hotelli näkyykin runsaasti Sofian Instagram-tilillä. Kyseessä on luksushotelli, joka sijaitsee lähellä Esplanadia ja joka on avattu vuonna 2017. Sofian lisäksi myös Stefan Therman on usein hotellilla nähty vieras. Pariskunnan parisuhteessa on nähty myös runsaasti draamaa ja vauhdikkaita käänteitä. Voidaan puhua jopa ihmissuhdesopasta, jossa on mukana monia osapuolia.

Somevaikuttajien keskuudessa on yllättävän yleistä, että hotellimajoittuminen tai esimerkiksi lentomatkat saatetaan kuitata perinteisen rahalla maksamisen sijaan somenäkyvyytenä. Jos sinullakin on suosittu somekanava tai esimerkiksi oma blogi, kannattaa harkita tällaisten mahdollisuuksien hyödyntämistä. Monet matkailualan yritykset tekevät mielellään yhteistyötä suosittujen somevaikuttajien kanssa, ja Sofia Belorf on tästä oivallinen esimerkki.

Hugo Bossin huipputuotteilla luksusta hotellilomaan

Harvalla meistä on varaa muuttaa hotelliin ihan asumaan, kuten Sofia Belorfin kerrotaan tehneen, eikä monellakaan meistä ole varmaankaan niin suosittua somekanavaa, että näkyvyyttä vastaan olisi mahdollista kuitata hotellissa asuminen – puhumattakaan luksushotellissa asumista! Sen sijaan tavalliseenkin hotellilomaan voi tuoda mukaan ripauksen luksusta pakkaamalla mukaan laadukkaita hajuvesiä, tuoksuja ja hoitotuotteita. Kannattaakin tutustua Hugo Boss -tuotevalikoimaan ja valita omaan lomaan sopivat tuotteet. Myös Sofia Belorf ja Stefan Therman ovat tunnettuja siitä, että he suosivat luksustuotteita, joten myös tässä kohdassa on mahdollista seurata heidän esimerkkiään luksusmaisen lomatunnelman luomisessa.

Hugo Bossilta löytyy ihania hajuvesiä ja muita tuoksuja niin naisille kuin miehillekin. Asiakkaat ovat kehuneet esimerkiksi sellaisia Hugo Bossin tuotteita kuin Boss The Scent For Her -EdP, Boss Bottled -EdT, Boss The Scent -EdT ja Boss Femme -EdP. Näiden tuotteiden suositushinnat liikkuvat noin 54 – 71 eurossa, mutta niitä voi löytää tarjouksesta huomattavasti edullisempaankin hintaan. Hajuvesi.fi-sivusto tarjoaa hyvän valikoiman Hugo Bossin tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tällä hetkellä löydät edellä mainitut tuotteet kyseisestä verkkokaupasta alkaen hintaluokassa noin 39 €–49 €. Hugo Bossin tuotteita on helppo tilata hajuvesi.fi-sivustolta eikä niiden hankkimiseen tuhraannu näin turhaa aikaa. Säästynyt aika on mukava käyttää lomasuunnitelmien laatimiseen ja lomasta haaveiluun.

Hugo Boss -tuotteet ovat myös hyviä lahjaideoita ja tällainen lahja on oivallinen yllätys vaikkapa omalle puolisolle. Hotelliloma alkaa mukavissa merkeissä tällaisen kivan yllätyksen jälkeen! Sofia Belorf on muuten tullut tunnetuksi myös siitä, että hän pitää hemmottelusta ja laadukkaista lahjoista!