Lähde lomalle tarunhohtoiseen Lapin erämaahan

Jos ulkomaalaisilta matkailua harrastavilta henkilöiltä tiedusteltaisiin, mikä on heidän unelmalomakohteensa, mikähän se useimmilla olisi? Monet matkablogien kirjoittajat ja matkailun piirissä työskentelevät vastaisivat, että “se olisi Suomen Lappi.” Asiantuntijat ovat usein oikeassa, joten varmaan siis tässäkin asiassa.

Ainulaatuisessa Lapin erämaassa nähtävää ja koettavaa riittää. Harrastatko esimerkiksi maastopyöräilyä tai valokuvausta? Molempiin on Lapissa loistava mahdollisuus. Entä tulitko vain hakemaan lisää virtaa päivittäiseen arkeen ja tulevan talven varalle? Siinäkin tapauksessa silmiä hivelevän kauniit Lapin maisemat ovat sinulle juuri oikea valinta.

Tiesitkö, että huikean kauniit maisemat ja puhdas tunturiluonto edistävät suoraan myös ihmisten fyysistä ja psyykkistä terveyttä. Tutkijoiden mukaan Suomen Lapissa upeiden tuntureiden keskellä hengitetään Euroopan puhtainta ilmaa? Ylhäällä siis monta syytä tulla Suomeen ja Lappiin. Jos aikaa on enemmän niin

Suomesta löytyy todella paljon upeita matkailukohteita aina merellisestä Kotkasta Vanhaan Raumaan asti ja verkosta löytyy lisää. Internet aikana matkakohteiden valinta on todella helppoa, olet sitten suomalainen tai ulkomaalainen matkailija. Monet suomalaiset lomakohteet ovat viisaasti kääntäneet nettisivunsa englanniksi, eli kielelle, jota valtaosa maailman väestöstä osaa. Katsotaan seuraavaksi mitä kaikkea upeaa suomalaiset hotellit ja ravintolat vierailleen tarjoavat. Nyt mennään, pysy mukana!

Suomalaiset hotellit – juuri sinua varten

Suomalaiset hotellit panostavat aina vieraisiinsa. Asiakaspalvelu, ruoka, juoma, uima-altaat, saunat ja terveyttä ylläpitävät hoidot ovat tasoltaan ensiluokkaisia! Asiaks on suomalaisissa hotelleissa kuningas tai kuningatar, kuten vanha viisas sananlasku asian hienosti ilmaisee.

Useimmissa tyylikkäissä maailman hotelleissa voi löytyä melkein mitä ihanaa tahansa. Silmiähivelevän kauniit akvaariot ovat yksi asiakkaiden silmiä ja mieltä hellivä asia, joka muistetaan pitkän aikaa. Akvaariot on sijoitettu usein hissien lähelle ja ne ovat huomattavan suuria täynnä erilaisia kaloja Yksi tällainen akvaario löytyy Berliinistä tunnetun hotelliketjun hotellista.

Ovatko eläimet ja luonto asioita, jotka inspiroivat sinua? Ehkä sinäkin hotellilomalta palattuasi näet silloin tällöin silmissäsi ne hotellissa olleet kauniit Akvaariot ja päätät itsekin pienimuotoisena hankkia sellaisen. Verkosta saat paljon lisää tietoa akvaariokalojen hoidosta ja ruokinnasta. Parhaimmat akvaariot ja herkulliset akvaariokalojen ruoat sinulle myy netissä suosittu verkkokauppa zoo.fi Ja sitten vain suunnittelemaan uutta tulevaa lomaa!

Elämäsi parhain loma odottaa sinua

Mietipä, ensin aitoa herkullista Lapin luonnon tarjoamaa taikaa. Lumoavan kauniita revontulia, keskikesän yötöntä yötä ja ainutlaatuista Lapin erämaata. Luonnon tuoksua ja läheisyyttä, josta voi nauttia vain tulemalla itse ystävineen paikan päälle! Entäpä taidokkaasti parhaista ruoka-aineista valmistettu lappilainen puhdas ruoka? Sitä pitää päästä jo lähiaikoina maistamaan!

Muistathan, että Lapissa ruokaa valmistetaan monin eri tavoin, kuten kuivaamalla, hapattamalla, säilömällä, suolaamalla ja savustamalla, mutta ennen kaikkea rakkaudella.

Maistuva ruoka huuhdellaan alas aidoilla Lapin juomilla, kuten Lapin Kullalla tai tunturipurojen raikkautta täynnä olevalla lähdevedellä.

Aivan ihanaa ja nostalgista on grillata retkieväitä Lapin luonnossa ja keittää päälle maistuvat Nokipannukahvit. Ota aina selvää, missä grillaus on sallittua ja jää paikan päälle siksi aikaa, kunnes grillistä on tuli kokonaan sammunut.

Suomalaisiin hotelleihin voi tutustua etukäteen internetissä ja tehdä verkossa varauksen tulevaa lomaa varten. Ja sitten vain keräämään voimia paikan päälle ja nauttimaan!