TOP 5 hotellit Suomessa

Suomen hotellit saattavat olla tyyriitä muuhun Eurooppaan nähden, mutta hinnalla saa myös laatua. Alla olemme listanneet Suomen mielestämme parhaat majapaikat:

  1. Hotelli Fabian, Helsinki

Suomen parhaaksi hotelliksi on arvioitu jo useampana vuotena Hotelli Fabian Helsingissä. Siellä yöpyneet asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä hotellin henkilökunnan palvelualttiuteen sekä korkeatasoiseen aamiaiseen. Huoneet ovat erittäin mukavia ja modernin tyylikkäästi sisustettuja. Osaan huoneista on oma sisäänkäynti katutasolla joka lisää hotelliasumisen kodinomaisuutta. Kyseisissä huoneissa on myös minikeittiö, joten hotellin palveluja voi käyttää oman tarpeensa mukaan. Lisäksi hotellin sijainti keskustassa on erinomainen, dynaaminen mutta silti rauhallisen kadun varrella.

  1. Arctic Light, Rovaniemi

Tämä uusi hotelli on saanut asiakaspalautteessa lähes pelkkää kiitosta. Asiakkaiden viihtyvyyteen on todella panostettu ja henkilökunta saa vuolasta kiitosta ystävällisyydestään. Huoneet ovat erittäin tyylikkäästi sisustettuja, korostaen hotellin pohjoista sijaintia.

Hotellin värimaailma on runsas, ja siinä on mukana vivahteita pohjoisesta luonnosta. Lisäksi ilmastointi kuuluu vakiona kaikkiin huoneisiin. Hotellin erikoisuutena ja ehdottomana bravuurinumerona on kuitenkin huippukokki Sara La Fountainin suunnittelema terveellinen ja monipuolinen aamiainen.

Scenic summer aerial panorama of the Old Town architecture in Helsinki, Finland

Arctic Lightin ravintola on panostanut laatuun todella paljon ja siellä tarjoillaan muun muassa pohjoisen riistaa ja villiyrttejä sekä paikallisten tuottajien tuotteita. Kala ja äyriäiset tunturijärvistä ja Jäämereltä kuuluvat myös ruokalistaan.

  1. Indigo Helsinki – Boulevard

Helsingin Bulevardilla sijaitsee tämä kansainvälistä mainettakin saavuttanut Hotel Indigo. Hotelli nappasi itselleen vuonna 2015 World Travel Awards -palkinnon, jota on luonnehdittu matkailualan Oscar-palkinnoksi. Upea saavutus ottaen huomioon että hotelli on avattu vasta 2015!

Huoneet on sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi, sijaitseehan Indigo Helsingin design-alueella. Huoneiden seiniä koristavat mural-kuvatarinat, jotka kertovat vierailijalle tarinoita vaihtelevista aiheista.

Hotellin ravintola Bröd tarjoilee maittavia annoksia ja omaleipomaa leipää jokaisen annoksen yhteydessä. Yksinkertaista, laadukasta ja maittavaa. Tässä hotellissa asiakas ja asiakkaan tyytyväinen maha ovat huomion keskipisteenä.

  1. Yöpuu Boutique Hotel, Jyväskylä

Toinen kansainvälisesti palkittu hotelli maassamme on jyväskyläläinen hotelli Yöpuu, joka valittiin vuoden 2017Boutique Hotelliksi ja palkittiin Luxury Travel Guide European Awards Winner -palkinnolla. Yöpuun jokainen huone on sisustettu eri teemojen mukaan. Esimerkkeinä mainittakoon kustavilainen sisustus ja Alvar Aalto-teema.

Hotelli tarjoilee erinomaisen aamiaisen, joka on valmistettu sesongin mukaan tarjolla olevista tuotteista. Sen ravintola, Pöllöwaari, on suosittu kokoontumispaikka ja kuuluisa hyvästä palvelustaan sekä viinibaaristaan.

  1. Kämp Hotelli, Helsinki

Kämp hotelli on varmasti yksi Suomen tunnetuimmista, ja se on majoittanut niin Marsalkka Mannerheimin kuin Liittoutuneiden valvontakomissionkin maailman tähtiä ja merkkimiehiä unohtamatta. Kämpin perinteisiin kuuluvat arvokas palvelu, hyvä ravintola ja keskeinen sijainti.