Sisusta kotiisi hotellitunnelma Kotitapetin tuotteilla

Kotiin on mukava luoda ripaus hotellitunnelmaa, joka tuo kotiin ripauksen arjen luksusta. Aloita vaikkapa makuuhuoneesta ja jatka myöhemmin hotellitunnelman luomista myös muihin kodin huoneisiin. Tapetti on oivallinen ja melko edullinen tapa muuttaa kerralla koko huoneen ilme. Usein riittää, että tapetoi vain yhden huoneen seinän – niin sanotun tehosteseinän ja maalaa huoneen muut seinät tapettiin sopivalla värillä. Löydät tästä artikkelista vinkkejä upeiden tapettien löytämiseksi näppärästi netin kautta!

Mistä tapetit hotellitunnelman luomiseen?

Tapetit hotellitunnelman luomiseen löydät Kotitapetti-verkkokaupasta. Tarjolla on niin perinteisiä tapetteja kuin upeita valokuvatapettejakin. Voit myös halutessasi tulostaa kotisi tapetille toivomasi kuvan. Verkkokauppa hoitaa tilaukset nopeasti ja tarjoaa asiakkailleen maksuttomat toimitukset. Kaiken lisäksi verkkokaupasta voi tehdä edullisia löytöjä ja luoda kerralla omaan kotiin hotellimaista tunnelmaa. Kotitapetti luottaa tapettiensa hintoihin siinä määrin, että se tarjoaa myymilleen tuotteille hintatakuun. Takuun mukaan Kotitapetti tarjoaa markkinoiden johtavia tuotemerkkejä alhaisimmilla tarjolla olevilla hinnoilla. Sivusto on myös oivallinen inspiraation lähde halutessasi luoda kotiisi hotellimaista tunnelmaa!

Millainen tapetti hotellitunnelman luomiseen?

Myös hotelleista löytyy hyvin monenlaisia tunnelmia, joten hotellimaista tunnelmaa etsivään kotiinkin on mahdollista valita erilaisia tunnelmia. Suosi vaikkapa romanttista tunnelmaa, joka tuo mieleen romanttisen hotellihuoneen vuoristossa tai modernia ja laadukasta tapettia, joka henkii nykyaikaista hotellitunnelmaa. Hotelleissa vieraillessasi kannattaakin inspiroitua ja hankkia ideoita oman kodin sisustamiseen ripauksella hotellitunnelmaa.

Romanttiseen tunnelmaan sopii esimerkiksi kaunis New Dawn Rose -tapetti Boråstapeter-nimiseltä tuotemerkiltä. Tapetti kuuluu In Bloom -mallistoon ja sen kuviot kohdistetaan vuorokohdistusta noudattaen. Tapetin kuvion korkeus on 76 senttimetriä eli kuviot ovat suuria ja näyttäviä. Tapetin levyes on 0,53 metriä ja pituus 10,05 metriä. Kotitapetti.fi toimittaa tämän tapetin 5–9 arkipäivässä. New Dawn Rose -tapettia on myyty kotitapetti.fi-sivustolla ennen hintaan 90,47 euroa, mutta tällä hetkellä sen saa tarjoushinnalla alle 68 eurolla. Jos pidät romanttisesta kukkaistunnelmasta, kannattaa tilaisuuteen tarttua ennen kuin tarjous päättyy!

New Dawn Rose -tapetti on vain yksi esimerkki, joka voi sopia hotellitunnelmaa kaipaavaan kotiin luomaan romanttista tunnelmaa makuuhuoneeseen. Voit helposti selailla kotitapetti.fi:n tuotteita sivuston filttereiden avulla. Suodata tapettien hakutuloksia vaikkapa tapetin tuotemerkin, malliston, tyylin, värin, toisen värin tai hinnan mukaan tai valitse ensimmäisiksi hakutuloksiksi vaikkapa verkkokaupan suosituimmat tapetit.