Ota MacBook Pro 15 mukaan hotellilomalle

MacBook Pro 15 kulkee näppärästi mukana jopa hotellilomalle ja se kannattaakin pakata myös lomalle mukaan! Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää MacBook Pro 15 -konetta myös lomalla ja löydät itsellesi huolletun MacBook Pro 15:n käytettynä edulliseen hintaan.

Kuinka hyödynnän MacBook Pro 15 -konetta hotellilomalla?

Näppärästi mukana kulkeva macbook pro 15 kannattaa ottaa mukaan hotellilomalle, sillä sen avulla on helppo tallettaa lomamuistot saman tien ja pitää yhteyttä ystäviin sekä muihin läheisiin. Etenkin pitempien lomien aikana läheisesi haluavat varmasti kuulla, miten sinulla menee ja mitä olet kokenut tähän mennessä. MacBook Pro 15 -kone on helppo sijoittaa vaikkapa hotellihuoneen pöydälle tai sylitasolle ja sen kautta esimerkiksi Google Meet tai Skype ovat helposti saavutettavissa. Voit laittaa loman varrelta myös vaikkapa perinteisiä sähköposteja kuvien kera läheisillesi tai ilahduttaa heitä vaikkapa kivoilla some-postauksilla loman varrelta. Kauniit kuvat Facebookissa tai Instagramissa inspiroivat muitakin suunnittelemaan ihania hotellilomia ja ottamaan niistä kaiken mahdollisen irti.

Loman aikana otetut kuvat ja muut muistot kannattaa heti tallettaa MacBook Pro 15 -koneelle tai vaikkapa Google Driven kansioihin, joissa ne säilyvät näppärästi ja joista ne on helppo jakaa läheisille. Google Drive on suositeltava vaihtoehto, koska sitä voi käyttää myös muilla älylaitteilla esimerkiksi silloin, kun MacBook Pro 15 -kone on hotellihuoneessa ja Drivelle pitäisi päästä vaikkapa kesken hiihtoreissun. Tällöin on näppärää, että kuvat ja muut Drivelle talletetut tiedot on mahdollista saada käyttöön myös esimerkiksi älypuhelimella.

Jos olet innokas matkabloggaaja, on MacBook Pro 15 -kone ihan ehdoton kumppani hotellilomalle! Se toimii erittäin hyvin esimerkiksi WordPress-blogin kanssa ja sen avulla on helppo muokata lomakuvia siten, että ne näyttävät hyviltä omassa matkablogissa ja blogin some-kanavilla.

Mistä hankin MacBook Pro 15 -koneen luotettavasti käytettynä?

MacBook Pro 15 -kone on uutena melko kallis hankinta, etenkin, jos budjetin on vielä venyttävä myös hulppeaan hotellilomaan, mutta onneksi MacBook Pro 15 -koneita on saatavilla myös käytettyinä luotettavilta tahoilta. Yksityiseltä ostettaessa on edessä monia vaaroja ja sudenkuoppia, joten käytetyn MacBook Pro 15 -koneen osto kannattaakin tehdä ammattimaisessa alan verkkokaupassa. Näin ikäviltä yllätyksiltä, huijauksilta ja jopa rahan menetyksiltä vältytään!

Suosittelemmekin sinua tutustumaan mResell-nimiseen verkkokauppaan, josta löytyy hyvä valikoima käytettyjä MacBook Pro 15 -koneita kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokauppa myy kunnostettuja, huollettuja ja laadukkaita MacBook Pro 15 -koneita, joille tarjotaan 12 kuukauden takuuta. Edullisimmillaan MacBook Pro 15 -koneen voi löytää sivustolta jopa 890 eurolla. Sinulla on myös 14 päivää aikaa tutustua koneeseen ja varmistaa, että se on sellainen kuin pitääkin, sillä mResell tarjoaa myymilleen tuotteille 14 päivää voimassa olevan maksuttoman palautusoikeuden. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja näppärästi, joten sinulle jää vielä hyvin aikaa valmistautua tulevaan hotellilomaan!