Kilpailuta lainat kotimaan hotellilomaa varten

Hotellilomailu on monen suomalaisen mielestä erityisen kallista kotimaassa. Maailmaa riepotellut koronaepidemia on kuitenkin lisännyt monen kiinnostusta kotimaan hotellikohteita kohtaan, sillä epidemian vuoksi ulkomaanmatkailu saattaa tällä hetkellä tuntua pelottavalta, mutta tästä huolimatta pientä taukoa arkeen olisi silti mukava saada. Etenkin pääkaupunkiseutulaiset suorastaan vyöryivät kesällä 2020 lomalle kotimaahan ja saman trendin oletetaan jatkuvan myös tänä kesänä. Jos hengähdystauko on erityisen toivottava juuri nyt, yksi mahdollisuus päästä lomalle on kilpailuttaa lainat ja ottaa pieni lomalaina unelmien toteuttamiseksi. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä, joiden avulla kilpailutat lainat näppärästi maksaaksesi miniloman kotimaassa!

Miten hoidan lainojen kilpailutuksen stressittä?

Jos etsit stressitöntä vaihtoehtoa lainojen kilpailutukseen, tutustu Rahalaitokseen. Kilpailuta lainat hotellilomaa varten stressittömästi. Rahalaitoksen kautta voit saada useita valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Hakeminen on lisäksi nopeaa ja ilmaista! Pienin Rahalaitoksen kautta haettava lainasumma on 500 euroa. Jo 500 eurolla voi jo päästä kivalle lyhyelle hotellilomalle, jos kilpailuttaa myös hotellit ja jos matkaan on lähdössä yksi tai kaksi ihmistä. Suurempi porukka tai pidempi loma-aika vaatii yleensä kotimaassa hieman suuremman budjetin. Onneksi Rahalaitoksen lainat kuitenkin joustavat hulppeaankin lomaan, suuremmallakin porukalla!

Mahdollisuutena yhdistelylaina

Jos sinulle on kertynyt elämän varrella useita pieniä lainoja, joiden vuoksi taloutesi on niin tiukoilla, että hotelliloma uhkaa jäädä kaukaiseksi haaveeksi, kannattaa tutustua myös Rahalaitokset yhdistelylainaan. Sen avulla voit yhdistää useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, jolloin maksat jatkossa ainoastaan yhden lainan kulut ja voit säästää yllättävän paljon rahaa – jopa hotelliloman verran kohtuullisessa ajassa! Rahan säästämisen lisäksi yhdistelylaina tuo talouteesi myös hallittavuutta ja vähentää stressiä. Kun huolehdittavana on vain yhden lainan takaisinmaksuerät, on huomattavasti helpompaa seurata laskun maksutilannetta ja huolehtia siitä, että tämä yksi lasku tulee maksettua oikein ja ajallaan, kuin tilanteessa, jossa huolehdittavia laskuja on useita. Monet suomalaiset kotitaloudet kärsivät maksuvaikeuksista ja yksi syy näihin vaikeuksiin ovat useat päällekkäiset lainat.

Miksi lainan kilpailutus kannattaa hoitaa netissä?

Kun lainatarjoukset kilpailutetaan netissä, pääsee lainanhakija erityisen helpolla. Rahalaitoksen kautta lainoja kilpailutettaessa hänen tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, mutta hän voi saada tarjouksia useilta luotonantajilta. Hän ei lainaa hakiessaan sitoudu ottamaan yhtäkään Rahalaitoksen tarjoamista lainoista, eikä hän maksa prosessin aloittamisesta mitään. Lainan kilpailuttaminen Rahalaitoksen kautta on siis hänelle riskitöntä ja hän saa aina sanoa viimeisen sanan lainan ottamisesta ja hänelle sopivimman lainatarjouksen valinnasta.

Kun lainat kilpailutetaan netissä, säästyy lainanhakijalta rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa. Hänen ei tarvitse ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä hänelle sopivien lainojen luotonantajiin, eikä sopia heidän kanssaan henkilökohtaisia tapaamisia. Tällainen lainojen kilpailuttaminen on nopeutensa ja helppoutensa lisäksi myös erityisen stressitön valinta. Moni lainanottaja saattaa nimittäin jännittää sosiaalisia tilanteita, etenkin silloin, kun on aika puhua rahasta ja lainasta, ja nostaa oma taloudellinen tilanne kriittisen tarkastelun kohteeksi. Rahalaitoksen ansiosta lainanottaja säilyy kuitenkin tietyllä tavalla kasvottomana ja voi hoitaa koko lainanhaku ja -kilpailutusprosessin itselleen turvallisesta paikasta käsin, vaikkapa kotisohvalta tai keittiön pöydän äärestä käsin. Tämä madaltaa monen hotellilomasta haaveilevan lainanhakijan kynnystä hakea lainaa ja kilpailuttaa erilaiset lainatarjoukset.